Ahir per la vesprada els carrers de València es varen omplir de gent honrada. Gent que vavoler condemnar  l’atac del govern valencià al món de l’ensenyament. Gent farta de comportaments poc ètics, que no sols han situat l’economia del País a la vora de la bancarrota, sinó que amenaça de desmantellar serveis públics bàsics, educatius i sanitaris, i de causar una pèrdua irreparable de dret.Gent que cridava “menys corrupció i més educació” o “no és una crisi, és una estafa”.

Famílies senceres que han volgut denunciar aquesta agressió que afecta negativament a tots els àmbits educatius i que en definitiva fa que tots i totes paguem les conseqüències de la deficient gestió pública dels darrers anys.

Entre esta gent podiem trobar tot tipus de edats, sexe i com no moltissima gent del Bloc.

Aquestes retallades afecta els docents , no només pel que fa al salari sinó també a les dificultats que provoquen els limitats recursos actuals. . No hi ha diners per a infraestructures, no hi ha diners per a material escolars i no hi ha diners per a les necessitats bàsiques com ara la calefacció o la llum, retallades d’ajudes de menjador o beques de llibres. Es retalla allà on precisament es deuria invertir.

Hem de continuar resistint i reivindicant. . Denunciem les malversacions plantant-nos davant de l’aeroport sense avions, davant de la Ciutat de Llum o del circuit de la Fórmula 1.

.Fem públic el deute de la Generalitat Valenciana amb els centres educatius

Nosaltres tenim un compromís amb un sistema educatiu públic, valencià i de qualitat.