VOS CONTEM EL MES DESTACABLE DEL PLENARI D’ AHIR 30 DE SETEMBRE:
1.- ENS UNIM A LA FELICITACIÓ ALS AGENTS DE LA POLICIA LOCAL PER SALVAR LA VIDA PER DUES VEGADES A UN VEÍ DE SIMAT. ES REALITZARÀ UN REGLAMENT FORMAL PER A REGULARITZAR AQUEST TIPUS DE NOMENAMENTS.
2.- MODIFICACIÓ DE L’ORDENANÇA DE L’IMPOST SOBRE CONSTRUCCIONS, INSTAL.LACIONS I OBRES. Preten regularitzar l’exempció d’un 95% en aquest impost per a les obres que es facen al Monestir i per part de la FUNDACIÓ JAUME II. Pensem que anem al reves del mon i que eixe 5% és irrisori…. Està l’Ajuntament de Simat per a fer exempcions d’Impostos? Fins i tot Rita Barberà reclama l’impost a la Generalitat per la Construcció de tota la Ciutat de les Arts i les Ciències
3.- MODIFICACIÓ DE L’ORDENANÇA QUE REGULA TAXA CLAVEGUERAM: Baixa la taxa en 12€ a l’any. Argumenta que tenim prou inversió feta en aigua i que en programes de Diputació, ens podem permetre el luxe de deixar de recaptar 22.000€ a l’any. PENSEM que és una mesura populista, però que estariem a favor si fora progressiu segons la renda. Qui més té que pague més. Això seria una actuació correcta. Per a alguns 12€/anys no significa res i per a altres molt. Per tant que es faja en relació a les necessitat i fins i tot si cal, una reducció o bonificació del 110% per aquelles persones o families més necessitades.

4.- DECLARACIÓ D’ADHESIÓ AL “ACUERDO DE LA SOCIEDAD CIVIL POR LA COMUNIDAD VALENCIANA” Document infame que presenta la GENERALITAT VALENCIANA per a que callem i ens conformem amb tot al que li passa al poble valencià, ofrenant noves glories a Espanya i…. Per suposat el votarem en contra per defendre els interessos de l’Estat espanyol i enfonsar el País Valencià. Caldrà que prediquen amb l’exemple i deixe d’estafar a la societat i fer-nos de tercera classe!

5.- MOCIÓ de la FVMP, PER A DEIXAR SENSE EFECTE UN DECRET DE LA GENERALITAT QUE OBLIGA ALS AJUNTAMENTS A FER-SE CÀRREC DE LES CARRETERES I SISTEMA VIARI EN GENERAL. Per suposat la recolzarem. El Govern Valencià amb allò d’haver cremat tots els diners dels i les valencianes, ara preten que ens arruinem els Ajuntaments. En el punt 4 ens demana “SOLIDARIDAD” i en el 5 l’aplica…. reparteix el manteniment pera que paguem el que li correspon a ella! Ben fet, així tirarem endavant!

6.- MOCIO DEL GM SOCIALISTA, DEMANANT INSTAR A LA GENERALITAT PER A DOTAR BEQUES I AJUDAR AIXÍ A LES FAMILIES. LA DESPESA DEL COMENÇAMENT DE CURS ÉS MOLT GRAN I TOTS NO PODEN FER FRONT. Per suposat els varem recolzar.
7.- MOCIONS EUPV sobre DESNONAMENTS, PREFERENTS, AJUDA ALS MENJADORS ESCOLARS EN INFANTIL I PRIMARIA I PER ÚLTIM UNA SOBRE EL FOMENT DE L’AGRICULTURA TRADICIONAL. Varem recolzar les 4 mocions
8.- MOCIÓ GM COALICIÓ COMPROMIS VAREM PRESENTAR UNA MOCIO PER NO PERDRE DE VISTA L’OBJECTIU DE RECUPERAR EL FUNCIONAMENT DEL TRINQUET DE SIMAT. La Generalitat i la Diputació han invertit en pobles como MONCADA, BICORP, EL GENOVÈS O ALFARA DE LA BARONIA en trinquets i Simat, amb el 2n trinquet més antic del País Valencià i bressol de grans pilotaris, no pot fer tot l’impossible per recuperar-lo. En concret el camp de gespa artificial ens ha costat 400.000€ dels que 200.000€ estan subvencionats per Diputació. Amb més motiu es pot intervindre en la recuperació de l’esport valencià per excel·lència. A més seria un gran reclam turístic, vessant econòmica del poble que ja fa temps pretenem impulsar. Va ser aprovada per unanimitat…

ajuntament