El Grup Municipal  Bloc-Iniciativa-Verds-Coalició Compromis de Simat considera que els pressupostos presentats pel Partit Popular augmentaran de manera exagerada el dèficit municipal.

1r. S’han rebaixat de manera significativa o s’han anul.lat les partides de BENESTAR SOCIAL, AJUDA AL TRASPORT ESCOLAR, AJUDA A L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES/COL·LEGI PÚBLIC, TREBALLS DE PREVENCIÓ D’INCENDIS, etc.

2n. S’ha encarit la despesa de la recaptació d’impostos per part de la Diputació d’un 3% a un 5% (augmentant 25.000€ mes), negant-se el Partit Popular a buscar ofertes mes barates (que hi havien!!)

3r. S’ha creat una partida de 500.000 euros per instal·largespa artificial. Des del Bloc creiem que hem de tindre unesinstal·lacions esportives de qualitat i còmodes. Pensem, però, que ara no es el moment Amb les dues cooperatives tancades,el gran nombre de simaters/es sense feina, eixos diners no ens els podem gastar en estos moments difícils. Li hem proposat al PP que pregunten als ciutadans abans de fer eixa despesa, que siga el poble qui diga, que decidisca.

4t. No s’han creat partides destinades al  Foment de l’ocupació i a facilitar l’accés a la formació. Je hem proposat varies vegades que l’Ajuntament impulse cursos de formació i escola d’adults.

Des del Bloc- Coalició Compromís  pensem que hem de recuperar el sentit que la fiscalitat te en les societats democràtiques  avançades, l’estat del benestar es recolza en el concepte de solidaritat a traves d’un sistema impositiu solidari, progressiu i equitatiu.

Així mateix volem manifestar el total recolzament del Bloc Nacionalista Valencià de Simat a la diputada Mireia Mollà. No pot ser que per complir amb la seva obligació, legal i moral, de denunciar compartaments corruptes, presuntament o no, segui als jutjats.